Nuclearelectrica a încheiat cu Enel Energie un contract de vânzare energie angro în valoare de 902 milioane lei

Nuclearelectrica a încheiat cu Enel Energie un contract de vânzare energie angro în valoare de 902 milioane lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 dec 2021

Nuclearelectrica a semnat cu societatea Enel Energie un contract de vânzare energie electrică angro, în valoare de 902,223 milioane lei, conform unui raport remis Bursei de Valori București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractul a fost încheiat pe Piața centralizată a contractelor bilaterale de energie electrică - modalitatea de tranzacționare PCCB-LE-flex, administrată de Operatorul pieței de energie electrică și de gaze naturale din România (OPCOM) și vizează perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2022, scrie Agerpres.

Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare CITEȘTE ȘI Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare

Societatea Națională Nuclearelectrica este singurul producător de energie nucleară din România și de combustibil aferent tehnologiei utilizate, CANDU 6, compania fiind înființată în 1998.

În octombrie 2013, SNN a listat pe Bursa de Valori București un pachet de 25.368.236 acțiuni, reprezentând 10% din capitalul social al SNN. Acțiunile companiei au fost admise la tranzacționare la categoria I a BVB în data de 4 noiembrie 2013. Acționarul majoritar al companiei este statul român, prin Ministerul Energiei, cu 82,4981% din acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
nuclearelectrica
enel energie