Producătorul de utilaj petrolier Uztel Ploiești a avut anul trecut pierderi de 11,6 milioane lei

Producătorul de utilaj petrolier Uztel Ploiești a avut anul trecut pierderi de 11,6 milioane lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 apr 2021

Uztel Ploiești, producător de utilaj petrolier, a avut anul trecut pierderi de 11,6 milioane lei și o cifră de afaceri de 35,27 milioane lei, potrivit indicatorilor aprobați în Adunarea Generală a Acționarilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cheltuielile totale în 2020 s-au ridicat la 45,78 milioane lei, scrie News.ro.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

De asemenea, compania estimează pentru acest an o cifră de afaceri mai mare cu 2% față de anul trecut, de 36,06 milioane lei și vrea să atingă un profit net de 88.600 lei.

Compania și-a planificat pentru acest an investiții de 5,7 milioane lei. Din total, 1,2 milioane lei vor fi investite în montarea unui sistem fotovoltaic pentru producerea de energie electrică pentru consum propriu.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Alte 2,35 milioane lei vor fi investite în creșterea productivității prin implementarea de noi tehnologii de fabricație.

Uztel Ploiești avea la finalul anului trecut 412 angajați și pentru sfârșitul acestui an și-a bugetat un număr mediu de 280 de angajați.

Uztel Ploiești are o capitalizare de 7,35 milioane lei și este deținută de Asociația Uztel Ploiești. Între septembrie 2010 și martie 2017 compania s-a aflat în insolvență.

viewscnt
Afla mai multe despre
uztel ploieșt
utilaje petroliere