RADET București începe probele la cald pentru furnizarea căldurii

RADET București începe probele la cald pentru furnizarea căldurii
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 oct 2019

RADET București a anunțat că, din această noapte, de 27 spre 28 octombrie, începând cu ora 23.00, vor începe probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Capitală, având în vedere prognoza meteo care anunță temperaturi în scădere pentru zilele următoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Potrivit RADET, furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care temperaturile medii se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16.05.2018, respectiv după "înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici”.

Der Spiegel: Siegfried Mureșan, favorit la a fi nominalizat comisar european din partea României CITEȘTE ȘI Der Spiegel: Siegfried Mureșan, favorit la a fi nominalizat comisar european din partea României

"Acțiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare și numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfășura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toți consumatorii să beneficieze în condiții normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire", mai arată regia.

RADET amintește că, de la începutul lunii octombrie, furnizează căldură la cerere spitalelor, școlilor, grădinițelor, căminelor de bătrâni, precum și tuturor celorlalte instituții publice care au solicitat acest lucru.

VIDEO Dăncilă, în campanie, anunță de pe bicicletă ”primii kilometri de autostradă din Moldova” CITEȘTE ȘI VIDEO Dăncilă, în campanie, anunță de pe bicicletă ”primii kilometri de autostradă din Moldova”

Asociațiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris, prin reprezentanții legali, la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secțiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro.

Dispeceratele RADET și echipele de intervenție funcționează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informații suplimentare, bucureștenii au la dispoziție numerele de telefon 031.94.42 și 0800.820.002.

viewscnt
Afla mai multe despre
radet
caldura
bucuresti
locatari