SUA și Rusia se reunesc pentru a discuta despre un nou acord privind forțele nucleare

SUA și Rusia se reunesc pentru a discuta despre un nou acord privind forțele nucleare
scris 16 iul 2019

Reprezentanți ai Statelor Unite ale Americii și Rusiei urmează să se întâlnească miercuri la Geneva pentru a discuta despre principiul unui nou acord asupra armelor nucleare care ar putea eventual include și China, au declarat luni seara înalți reprezentanți ai administrației de la Washington, citați de Reuters.

Washingtonul, apoi Moscova au anunțat în februarie că încetează să mai respecte Tratatul privind Forțele Nucleare Intermediare (INF), semnat în 1987, pact din care ar urma să se retragă în mod oficial la 2 august, scrie Agerpres.

Carburanții sunt mai scumpi în benzinăriile de pe Autostrada Soarelui. Un plin costă cu peste 10 lei în plus CITEȘTE ȘI Carburanții sunt mai scumpi în benzinăriile de pe Autostrada Soarelui. Un plin costă cu peste 10 lei în plus

Președintele american Donald Trump a declarat că dorește un acord de "nouă generație" cu Rusia și China, care să acopere toate armele nucleare, nu doar rachetele de croazieră și balistice cu lansare de la sol, cu o rază de acțiune între 500 și 1.500 de kilometri.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sua
rusia
forte nucleare