Transgaz are un nou președinte al Consiliului de Administrație

Transgaz are un nou președinte al Consiliului de Administrație
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 feb 2022

Petru Ion Văduva este noul președinte al Consiliului de Administrație al societății Transgaz, pentru următoarele patru luni, potrivit unui raport al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"În conformitate cu prevederile legale în vigoare, Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA informează persoanele interesate asupra faptului că, prin Hotărârea nr. 6 din 24.02.2022, Consiliul de Administrație al SNTGN Transgaz îl alege pe domnul Văduva Petru Ion, membru al Consiliului de Administrație, în calitate de președinte al Consiliului de Administrație, pentru o perioadă de 4 luni, începând cu data de 10.05.2022, până la data de 09.09.2022", se menționează în document.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Transgaz este operatorul tehnic al sistemului național de transport și răspunde de funcționarea acestuia în condiții de calitate, siguranță, eficiența economică și protecție a mediului înconjurător, scrie Agerpres.

Societatea poate desfășura complementar și alte activități conexe pentru susținerea obiectului principal de activitate, în conformitate cu legislația în vigoare și cu statutul propriu, putând achiziționa gaze din producția internă sau din import doar în scopul consumului tehnologic propriu sau al echilibrării Sistemului Național de Transport. 

viewscnt
Afla mai multe despre
transgaz
ion vaduva