ULTIMA ORĂ Atac cibernetic la Rompetrol. Petromidia nu este afectată

ULTIMA ORĂ Atac cibernetic la Rompetrol. Petromidia nu este afectată
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2022

Rompetrol se confruntă luni cu un atac cibernetic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vom avea electricitate și gaze? Vom putea să le plătim? Conferința PROFIT NEWS TV "Maratonul energiei" vine cu răspunsurile

Conferința va fi organizată cu sprijinul Enel, Transgaz, E-Distribuție, FPPG și Tinmar Energy

DETALII AICI

Rompetrol spune că se confruntă cu un atac cibernetic complex și, în acest moment, nu funcționează site-urile companiei și serviciul Fill&Go din benzinării.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

"În cursul acestei nopți, Rompetrol s-a confruntat cu un atac cibernetic complex. Suntem în permanentă legătură cu Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) și împreună depunem toate eforturile pentru rezolvarea situației. Pentru protejarea datelor, compania a sistat temporar funcționarea site-urilor și a serviciului Fill&Go, atât pentru flote, cât și pentru persoanele fizice", transmite compania.

Activitatea benzinăriilor Rompetrol se desfășoară normal, clienții având la dispoziție opțiunea plății în numerar sau prin card bancar.

Reprezentanții companiei menționează că activitatea operațională a rafinăriei Petromidia nu este afectată. 

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

Au fost criptate o serie de servere / mașini virtuale la Telekom.

Aceasta este cea care asigură hostingul Rompetrol, au declarat pentru HotNews.ro surse din industria de securitate cibernetică.

viewscnt
Afla mai multe despre
rompetrol
atac cibernetic