ASF a publicat un ghid destinat clienților și păgubițiilor Carpatica Asig

ASF a publicat un ghid destinat clienților și păgubițiilor Carpatica Asig
scris 29 iul 2016
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a publicat pe www.asfromania.ro  ghidul destinat clienților și păgubițiilor Carpatica Asig, societate de asigurări căreia i-a fost retrasă autorizația de funcționare ca urmare a constatării insolvenței.

Publicația include un set de întrebări și răspunsuri pentru situații cu care se pot confrunta cei care dețin o poliță la societatea Carpatica Asig sau cei care au suferit o daună provocată de un asigurat al societății.  
 
Printre cele mai importante teme prezentate în cadrul ghidului se numără: măsurile de protecție pentru consumatori în cazul declarării falimentului Carpatica, valabilitatea polițelor de asigurare încheiate la Carpatica, rolul Fondului de Garantare a Asiguraților, termenele pe care asigurații/păgubiții Carpatica Asig trebuie să le aibă în vedere etc.  
 
De asemenea, consumatorii pot afla care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a recupera creanța de asigurare, cum poate fi denunțată o poliță încheiată la Carpatica Asig și cum trebuie formulată o cerere către FGA.
 
Ghidul poate fi consultat pe site-ul ASF - AICI,
viewscnt
Afla mai multe despre
carpatica asig