Asociația Societăților Financiare din România (ALB) are o nouă conducere. Mircea Cotigă, CEO UniCredit Leasing, ales președinte în locul lui Bogdan Speteanu de la BCR Leasing

Asociația Societăților Financiare din România (ALB) are o nouă conducere. Mircea Cotigă, CEO UniCredit Leasing, ales președinte în locul lui Bogdan Speteanu de la BCR Leasing

Mircea Cotiga

scris 25 mai 2018

Asociația Societăților Financiare din România (ALB), asociație profesională reprezentând industriile de leasing financiar și credit de consum, și-a ales noua structură de conducere, noul președinte fiind Mircea Cotigă.

Din Consiliul Director mai fac parte Borislav Guenov, în calitate de Vicepreședinte, Bruno Leroux și Liviu Șerban, în calitate de membri. 

Bucureștenii se numără printre cei mai nemulțumiți europeni de spațiile publice din orașul lor CITEȘTE ȘI Bucureștenii se numără printre cei mai nemulțumiți europeni de spațiile publice din orașul lor

Consiliul de Leasing va fi condus de Mircea Cotigă, în calitate de Președinte, care îl înlocuiește pe Bogdan Speteanu, director general BCR Leasing, și de Liviu Șerban (Director General Idea Leasing), care este la cel de-al doilea mandat în calitate de Vicepreședinte. Mircea Cotigă este CEO al UniCredit Leasing cu o bogată experiență managerială și cu o expertiză de peste 15 ani în sistemul financiar-bancar. 

Conducerea Consiliului Creditului de Consum va fi preluată de către Borislav Guenov în calitate de Președinte, și Bruno Leroux (CEO al BNP Paribas Personal Finance Romania) în calitate de Vicepreședinte. Borislav Guenov este Președintele Directoratului UniCredit Consumer Financing Romania, cu o vechime de 16 ani in cadrul grupului UniCredit.

ALB România a fost fondată în 2004, având ca principale atribuții reprezentarea intereselor industriilor de leasing și credit de consum și dezvoltarea unui cadru legislativ stabil și echilibrat care să susțină dezvoltarea pe termen lung a finanțărilor non-bancare. Membrii ALB ce aparțin unor grupuri financiare prestigioase la nivel internațional cu practici comerciale responsabile, acordă aproximativ 90% din totalul creditării nebancare din România. 

viewscnt
Afla mai multe despre
alb
mircea cotiga