Banca Transilvania lansează compania BT Mic, dedicată finanțării afacerilor mici

Banca Transilvania lansează compania BT Mic, dedicată finanțării afacerilor mici
scris 20 feb 2017

Banca Transilvania lansează BT Mic, o companie dedicată finanțării afacerilor mici, care au o cifră de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate și de forma de organizare.

Potrivit băncii, segmentarea clienților companiei la Banca Transilvania este acum: micro, IMM, clienți corporativi și mari clienți corporativi.

“BT Mic este o inițiativă a echipei noastre, devenită start-up al Grupului Financiar Banca Transilvania prin care ajutăm afacerile mici să crească”, a declarat Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Detalii:

• Prin BT Mic sunt acordate finanțări antreprenorilor care au o cifră de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate și de forma de organizare: societăți comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi/asociații familiale, întreprinderi individuale, liber profesioniști, persoane care desfășoară activități economice.

DOCUMENT Concluzia Consiliului IMM după ce a comparat vechea și noua procedură de TVA: Totul e identic, a fost doar eliminată formal denumirea “Formularul 088”! CITEȘTE ȘI DOCUMENT Concluzia Consiliului IMM după ce a comparat vechea și noua procedură de TVA: Totul e identic, a fost doar eliminată formal denumirea “Formularul 088”!

• Împrumuturile sunt oferite dacă firmele au cel puțin 3 luni de activitate economică. Creditele pot avea ca destinație susținerea și dezvoltarea activității de zi cu zi, achiziționarea de marfă, plata furnizorilor, investiții în puncte de lucru și/sau deschiderea unora noi, achiziția de mașini/utilaje etc. 

• Prin BT Mic, abordarea clienților este individuală, personalizată, având ca obiectiv înțelegerea fiecărei afaceri și agreerea unei structuri de finanțare care să asigure dezvoltarea acesteia într-un mod sustenabil. Clienții beneficiază de flexibilitate în ceea ce privește garanțiile solicitate și de sume de până la 120.000 de lei.

• Perioada de acordare a creditelor este de până la 7 ani.

• Împrumuturile sunt acordate rapid prin intermediul rețelei BT Mic și a Băncii Transilvania.

VIDEO Cosmin Ochișor, Investment manager la hub:raum Cracovia, incubatorul de afaceri partener Telekom, la Profit LIVE. O soluție nouă pentru start up-uri CITEȘTE ȘI VIDEO Cosmin Ochișor, Investment manager la hub:raum Cracovia, incubatorul de afaceri partener Telekom, la Profit LIVE. O soluție nouă pentru start up-uri

• BT Mic este coordonat de Cristina Șindile, director general, persoană cu experiență relevantă în microfinanțare.

“Venim cu soluții de finanțare rapide, flexibile și pesonalizate. (...) Suntem încrezători că vom facilita într-un mod responsabil accesul la finanțare pentru un număr mare de clienți”, a declarat Cristina Șindile, Director General, BT Mic.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
imm