Citi a numit un nou director regional pentru Europa Centrală, care va coordona și România

Citi a numit un nou director regional pentru Europa Centrală, care va coordona și România

Munir Nanji

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2021

Citi a anunțat numirea lui Munir Nanji în funcția de director regional pentru Europa Centrală și Citi Country Officer (CCO) pentru Cehia, începând cu 1 septembrie 2021. În rolul de director regional, Munir îi succede lui Kevin A. Murray, care s-a retras în august 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El îi va raporta lui Kristine Braden, director regional pentru Europa, și va coordona sucursalele Citi din România, Bulgaria, Cehia, Ungaria și Slovacia, precum și 11 țări din regiune în care banca nu are prezență fizică, însă desfășoară activitate bancară în sprijinul clienților instituționali (non-presence countries).

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

În prezent, Munir Nanji coordonează divizia Citi Global Subsidiaries Group, dedicată clienților companii multinaționale, pentru regiunea Asia-Pacific, cu sediul în Singapore. Anterior, Munir a avut mai multe roluri la nivel internațional în Asia, Europa și Africa, cu responsabilități locale și regionale în divizii precum corporate bank, managementul produselor și guvernanța entităților juridice. Înainte de Citi, Munir a lucrat pentru UniCredit, sprijinind etapa de expansiune în Europa Centrală. Munir și-a început cariera ca Management Associate la Citi Kenya.

Citi, una dintre cele mai importante bănci globale, deține 200 de milioane de conturi de clienți și desfășoară activitate bancară în peste 160 de țări din întreaga lume. La nivel global, Citi oferă persoanelor fizice, companiilor, guvernelor și instituțiilor o gamă largă de produse și servicii financiare, inclusiv credite și servicii bancare pentru persoane fizice, corporate și investment banking, servicii pentru valori mobiliare și de gestionare a lichidităților precum și soluții de wealth management

viewscnt
Afla mai multe despre
citi
munir nanji