Intesa Sanpaolo Bank România anunță numirea unui nou președinte al Consiliului de Administrație

Intesa Sanpaolo Bank România anunță numirea unui nou președinte al Consiliului de Administrație

Ezio Salvai

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iul 2017

Intesa Sanpaolo Bank Romania anunță numirea lui Ezio Salvai în funcția de președinte al Consiliului de Administrație, după ce Giovanni Battista Ravasio a renunțat, după 14 ani, la mandatul de administrator, respectiv președinte al Consiliului de Administrație.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ezio Salvai, până de curând vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Intesa, și-a început activitatea bancară în 1972, în cadrul Istituto Bancario Sanpaolo din Torino, și a fost implicat în diverse funcții executive, atât în Italia, cât și pe plan internațional, în prezent fiind președintele Consiliului de Supraveghere al mai multor bănci din cadrul Grupului Intesa Sanpaolo.

Totodată, noul vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Intesa Sanpaolo Bank Romania este Giampiero Trevisan. De profesie economist, cu specializare în activitatea bancară și tranzacționările pe bursă, Trevisan are o experiență bancară de peste 40 de ani.

Structura actuală a Consiliului de Administrație al Intesa Sanpaolo Bank Romania este următoarea: Ezio Salvai – Președinte, Giampiero Trevisan - Vicepreședinte, Alexandru Ene -  Membru, Giovanni Bergamini- Membru și Tunde Barabas - Membru.

Ford va înceta fabricarea modelului B-Max la Craiova în luna septembrie. Pentru noul EcoSport vor fi angajate alte 700 de persoane CITEȘTE ȘI Ford va înceta fabricarea modelului B-Max la Craiova în luna septembrie. Pentru noul EcoSport vor fi angajate alte 700 de persoane

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a grupului italian Intesa Sanpaolo, este o bancă de talie mică pe piața românească. La finalul anului trecut, banca avea active de 4,26 miliarde lei (940 milioane euro) și o cotă de piață de 1,1%, potrivit datelor BNR.

Banca se concentrează, în România, pe segmentele corporate, sau companii mari, și întreprinderi mici și mijlocii (IMM), având o prezența discretă pe segmentul de retail. Intesa Sanpaolo Bank are o rețea de aproximativ 45 de unități în România și peste 600 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
ntesa sanpaolo bank romania
ezio salvai