Profit în creștere pentru Libra Bank

Profit în creștere pentru Libra Bank
scris 12 nov 2019

După primele trei trimestre ale anului, Libra Bank a obținut un profit net de 91 milioane de lei, cu 21% mai mult decât valoarea înregistrată în aceeași perioadă a anului trecut (75 milioane de lei).

Ținta de profit stabilită pentru anul în curs este de 95 milioane de lei.

În luna septembrie, activele nete ale Libra Bank au fost de 5,46 miliarde de lei, iar soldul creditelor a ajuns la 3,96 miliarde de lei, în creștere cu 22% față de valoarea înregistrată la finalul anului trecut (3,25 miliarde de lei).

Preț surpriză pentru Ford Puma, în România. Clienții pot comanda mașina la dealeri CITEȘTE ȘI Preț surpriză pentru Ford Puma, în România. Clienții pot comanda mașina la dealeri

După primele 9 luni ale acestui an, soldul surselor a fost de 4,96 miliarde de lei, în creștere cu aproximativ 4% față de finalul lui 2018 (4,76 miliarde de lei), iar rata de neperformanță a rămas la un nivel foarte bun, cu o valoare înregistrată de 2,21%.

Libra Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice bănci din România, cu o medie anuală a creșterii activelor de peste 30%, în ultimii 5 ani.

Banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor și acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și inovației în banking.

viewscnt
Afla mai multe despre
libra bank
banca