TBI Bank are un nou Digital Transformation Manager

TBI Bank are un nou Digital Transformation Manager

George Galtchin

Profit.ro
Profit.ro
scris 27 aug 2018

Banca bulgară TBI Bank, prezentă în România, parte a grupului internațional de credite de consum 4Finance, l-a numit pe  George Galtchin în poziția de Digital Transformation Manager, acesta urmând să contribuie la dezvoltarea, managementul și implementarea strategiei tech privind viitorul digital al băncii în România și Bulgaria.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

George Galtchin are 25 de experiență în IT și a absolvit un Master în Finanțe și Managementul Serviciilor Financiare.

Trei producători chinezi de echipamente de minare a bitcoin vor să atragă miliarde de dolari prin oferte publice la Hong Kong CITEȘTE ȘI Trei producători chinezi de echipamente de minare a bitcoin vor să atragă miliarde de dolari prin oferte publice la Hong Kong

TBI Bank este o instituție bancară parte a grupului 4Finance, cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online și pe dispozitive mobile, cu activități în România și Bulgaria.

Cu o rețea de parteneri care numără peste 5.000 de puncte de vânzare, TBI Bank deservește peste 1,4 milioane de clienți. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tbi
digital transformation manager
george galtchin