TBI Bank numește un nou Chief Credit Officer

TBI Bank numește un nou Chief Credit Officer
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2019

TBI Bank l-a numit pe Costin Mincovici, cu o experiență de 17 ani în domeniul riscului, în poziția de Chief Credit Officer.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Acesta îl înlocuiește pe Martin Muransky, care a preluat poziția de Chief Risk Officer în cadrul grupului 4finance, compania-mamă a TBI Bank.

Costin Mincovici este specializat în managementul riscului de-a lungul întregului proces de creditare. Anterior, Mincovici a mai lucrat la BancPost, Credex Finațări INF SA sau Finansbank. El s-a alăturat 4finance în 2017, în poziția de Director de Risc pe Europa și Director Global al Departamentului de Colectare. 

Noi amenzi în aplicarea GDPR: Victime, Raiffeisen Bank și Vreau Credit CITEȘTE ȘI Noi amenzi în aplicarea GDPR: Victime, Raiffeisen Bank și Vreau Credit

Costin Mincovici este absolvent al Academiei de Studii Economice.

TBI Bank operează în România, Bulgaria, Germania și Suedia sub umbrela 4finance. Prin intermediul unei rețele de peste 6.000 de agenții, TBI deservește aproximativ 1,2 milioane de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
tbi bank
chief credit officer
costin mincovici