BCR oprește temporar sistemul informatic în noaptea de vineri spre sâmbătă

BCR oprește temporar sistemul informatic în noaptea de vineri spre sâmbătă
scris 23 mar 2018

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, cea mai importantă bancă din România după valoarea activelor, a anunțat că va opri în noaptea de vineri spre sâmbâtă, între orele 23:00 - 5:00, sistemele informatice care gestionează serviciile de Internet și Mobile Banking, pentru a pregăti alinierea la noile standarde PSD2. Inițial, BCR a anunțase că sistemul informatic va fi oprit pentru a pregăti implementarea noii platforme digitale a băncii, George.

”Banca Comercială Română (BCR) oprește în noaptea de vineri spre sâmbâtă, între orele 23:00 - 5:00, sistemele informatice care gestionează serviciile de Internet și Mobile Banking – Click 24 Banking, respectiv Touch 24 Banking. Vor fi afectate, de asemenea, și aparatele multifuncționale și ghișeele automate prezente în rețeaua teritorială a BCR, dar ATM-urile, POS-urile și cardurile vor funcționa normal”, a anunțat BCR.

Totodată, sâmbâtă, 24 martie 2018, în intervalul orar 05:00 – 23:59, mai pot apărea întreruperi în funcționarea serviciilor menționate. Întreruperea este necesară pentru alinierea la noile reguli PSD2. La reglementările PSD2 va fi aliniată, de altfel, și viitoarea platformă digitală a băncii, George, dezvoltată de grupul Erste, care va fi lansată anul acesta și în România.

Producătorul Alexandrion și Cava D’Oro a preluat operațiunile locale ale Halewood Wines & Spirits, filială a celui mai mare producător independent de băuturi alcoolice și non-alcoolice din Marea Britanie CITEȘTE ȘI Producătorul Alexandrion și Cava D’Oro a preluat operațiunile locale ale Halewood Wines & Spirits, filială a celui mai mare producător independent de băuturi alcoolice și non-alcoolice din Marea Britanie

BCR a recomandat clienților să-și programeze din timp toate operațiunile bancare pe care trebuie să le efectueze în această perioadă.

BCR a înregistrat anul trecut un profit net de 668,1 milioane lei (146,2 milioane euro), în scădere cu aproape 36%, de la 1,041 miliarde lei în 2016.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bcr
george
online banking