BCR oprește temporar sistemul informatic pentru lucrări de optimizare

BCR oprește temporar sistemul informatic pentru lucrări de optimizare
scris 14 sep 2018

Banca Comercială Română (BCR) a anunțat că va opri sistemul informatic începând de vineri, ora 23.00, până sâmbătă, ora 17.00, pentru lucrări de optimizare.

Întreruperea nu va afecta decât o parte din rețeaua și echipamentele BCR, potrivit băncii.

Astfel, bancomatele vor funcționa, cu excepția operațiunilor miniextras și plăți facturi și transferuri, scrie News.ro

Deficitul bugetar al Statelor Unite a crescut la 898 de miliarde de dolari, depășind estimările CITEȘTE ȘI Deficitul bugetar al Statelor Unite a crescut la 898 de miliarde de dolari, depășind estimările

APT-urile (ghișee rapid) nu vor funcționa, iar în cazul MFM-urilor (mașini multifuncționale) vor fi disponibile doar functionalitățile de ATM.

Totodată, serviciile de Internet și Mobile Banking vor fi indisponibile.

Sistemele POS și de carduri, aparatele de schimb valutar, precum și aparatele multifuncționale vor funcționa în regim normal, potrivit BCR.

”Unitățile din centrele comerciale vor funcționa conform programului normal, fiind la dispoziția clienților pentru consiliere, în condițiile tehnice menționate”, se arată în comunicat.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bcr