Bitcoin continuă să cadă

Bitcoin continuă să cadă
scris 19 iun 2022

Cotațiile bitcoin au coborât din nou, ajungând, la acest moment, la 18.319 dolari.

Ieri, cotațiile bitcoin au coborât sub pragul de 20.000 de dolari pentru prima dată din decembrie 2020, extinzând un declin care a șters sute de miliarde de dolari din piața criptoactivelor în ultimele luni.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent

"Investitorii continuă să se poziționeze defensiv în urma creșterilor de anul trecut pe piața activelor digitale, pe fondul surplusului de lichidități. Deși dureroasă, eliminarea “spumei” este probabil sănătoasă, deoarece investitorii se orientează către proiecte cu foi de parcurs clare pentru obținerea de fluxuri de numerar și profitabilitate, comparative cu simpla creștere a veniturilor", a comentat Alkesh Shah, șeful departamentului de strategie pentru criptoactive de la Bank of America, citat de Bloomberg.

Piața criptoactivelor se află acum la o fracțiune din vârful atins în ultima parte a anului trecut, când bitcoin a urcat la un maxim istoric de 69.000 de dolari. Valoarea totală a pieței criptomonedelor se ridica la aproximativ 880 de miliarde de dolari sâmbătă dimineață, în scădere de la 3 trilioane de dolari în noiembrie, potrivit datelor CoinGecko.

Bitcoin continuă să cadă

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
prabusire