BNR vrea să cumpere în leasing 5 limuzine cu 3,8 milioane de lei

BNR vrea să cumpere în leasing 5 limuzine cu 3,8 milioane de lei
scris 21 iul 2016

Banca Națională a României (BNR) a lansat o licitație pentru cumpărarea în leasing a unui număr de 5 autovehicule, valoarea contractului fiind estimată la 3,75 milioane de lei, fără TVA, în următorii 4 ani.

Ofertele vor fi depuse în a doua parte a lunii august.

Două dintre cele 5 vehicule vor avea, conform caietului de sarcini, o lungime maximă de 5,3 metri și o lățime de cel mult 1,95 metri, motorizare pe benzină și putere de cel puțin 450 CP, precum și cutie de viteze automată cu minim 8 trepte înainte.

De asemenea, vehiculele vor fi dotate cu display cu hologramă pe parbriz, tracțiune integrală permanentă, sistem de recuperare a energiei, sistem de asistare la pornire din pantă și de păstrare a benzii de mers, precum și tapițărie de piele.

În plus, vehiculele vor fi echipate cu sistem suplimentar de încălzire și cu sistem blue ray player cu recepție a programelor TV pentru toate locurile, precum și cu faruri cu laser pentru fază lungă și cu led pentru faza scurtă, geamuri termoizolante, inchise la culoare ce reflectă radiațiile infraroșii și cu protecție acustică.

Celelalte trei vehicule au dimensiuni mai reduse și motorizări mai slabe, dar dotările rămân într-o zonă superioară.

viewscnt
Afla mai multe despre
bnr
vehicule
leasing
licitație