Bogdan Constantin Neacșu, noul director general și președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank

Bogdan Constantin Neacșu, noul director general și președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank
scris 25 oct 2019

Bogdan Constantin Neacșu urmează să ocupe funcția de director general și președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

În urma finalizării procesului de nominalizare de către Adunarea Generală a Acționarilor CEC Bank SA și a aprobării de către Banca Națională a României, proces demarat în luna iulie a anului curent, componența echipei de conducere a băncii este următoarea: Bogdan Constantin Neacșu - director general - președinte al Comitetului de Direcție; Mihaela Lucica Popa - director - prim-vicepreședinte al Comitetului de Direcție; Mirela Iovu - director - vicepreședinte al Comitetului de Direcție, scrie Agerpres.

CONCEDIERI Prefigurând un suflu rece de sezon, compania Prefab controlată de Marian Miluț se pregătește să dea afară peste jumătate din angajați CITEȘTE ȘI CONCEDIERI Prefigurând un suflu rece de sezon, compania Prefab controlată de Marian Miluț se pregătește să dea afară peste jumătate din angajați

În luna august a acestui an, cum a anunțat atunci Profit.ro, Laurențiu Mitrache a plecat de la conducerea CEC Bank din motive personale, iar atribuțiile sale au fost preluate de către Bogdan Constantin Neacșu.

viewscnt
Afla mai multe despre
bogdan constantin neacșu
cec bank