Chirițoiu: Consiliul Concurenței va finaliza o investigație declanșată pe zona de servicii financiare la nivelul Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România

Chirițoiu: Consiliul Concurenței va finaliza o investigație declanșată pe zona de servicii financiare la nivelul Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România
scris 27 feb 2018

Consiliul Concurenței va finaliza în acest an o investigație pe partea de servicii financiare, unde se suspectează un schimb de informații la nivelul Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR), a anunțat, marți, președintele autorității de concurență, Bogdan Chirițoiu, în cadrul evenimentului PRIA Competition, organizat de PRIAevents și Consiliul Concurenței.

Procurorii cer pedeapsă cu inchisoarea cu executare pentru Victor Ponta și Dan Șova în dosarul \ CITEȘTE ȘI Procurorii cer pedeapsă cu inchisoarea cu executare pentru Victor Ponta și Dan Șova în dosarul "Turceni - Rovinari"

"În acest vom avea multă continuitate. Sunt câteva investigații mari pe care așteptăm să le terminăm, una pe partea de comerț alimentar. Avem investigație în lucru care se va termina în următoarele luni, la Cora, Carrefour și alții. De asemenea, avem o investigație mare pe partea de servicii financiare, unde noi suspectăm un schimb de informații la nivelul asociației de asigurări - UNSAR (Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România, n.r.). Vorbim despre primul caz mare care se finalizează pe zona asta. Din punct de vedere al analizelor, vom finaliza în perioada imediat următoare analiza noastră pe sectorul de gaze. Acum doi ani am lansat analiza noastră pe electricitate, acum o lansăm pe cea dedicată sectorului de gaze. De asemenea, în partea a doua a anului, vom avea analiza sectorială pe serviciile bancare", a declarat Chirițoiu, potrivit Agerpres.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurentei
bogdan chiritoiu
unsar