Deutsche Bank interzice angajaților să trimită SMS-uri de pe telefoanele de serviciu

Deutsche Bank interzice angajaților să trimită SMS-uri de pe telefoanele de serviciu
scris 14 ian 2017

Deutsche Bank va interzice angajaților să trimisă SMS-uri de pe telefoanele de serviciu, în cadrul măsurilor de îmbunătățire de standardelor de conformitate, transmite Bloomberg.

Funcția va fi oprită în acest trimestru, au anunțat vineri directorul pentru reglementări, Sylvie Matherat, și directorul operațional Kim Hammonds, printr-un memo adresat angajaților, scrie News.ro

Spre deosebire de emailuri, mesajele text nu pot fi arhivate de către bancă, a explicat o persoană apropiată situației.

Deutsche Bank lucrează la îmbunătățirea conformității și la refacerea reputației afectată de o serie de anchete legate de rolul băncii în vânzarea de obligațiuni toxice, manipularea dobânzilor și incapacitatea de a preveni posibile tranzacții de spălare a banilor în Rusia.

Directorul general John Cryan a făcut din schimbarea culturii organizaționale a băncii un element central al planului de refacere a instituției.

Miliardarul George Soros a pierdut 1 miliard de dolari în urma victoriei lui Trump la alegerile din SUA CITEȘTE ȘI Miliardarul George Soros a pierdut 1 miliard de dolari în urma victoriei lui Trump la alegerile din SUA

Cryan a încheiat în decembrie un acord de principiu, de 7,2 miliarde de dolari, cu Departamentul de Justiție din Statele Unite, pentru închiderea unei investigații referitoare la vânzările de instrumente financiare garantate prin ipoteci, înainte de criza financiară.

Deutsche Bank a fost penalizată și a încheiat acorduri de închidere a unor investigații în valoare de 13,9 miliarde de dolari, începând din 2008, potrivit datelor colectate de Bloomberg.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank
sms