Euro coboară aproape de 4,57 lei, în linie cu tendința regională

Euro coboară aproape de 4,57 lei, în linie cu tendința regională
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 aug 2017

Banca Națională a României (BNR) a anunțat luni un curs de referință de 4,5710 lei/euro, în scădere cu 0,15% față de cotația precedentă, în linie cu tendința regională, după ce atinsese vineri un nou nivel maxim din 7 iulie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vineri, BNR a afișat un curs de 4,5780 lei/euro, scrie News.ro.

Leul s-a apreciat luni după ce scăzuse la finalul săptămânii trecute, în linie cu evoluția altor monede din regiune, afectate de tensiunile geopolitice, care au crescut aversiunea la risc a investitorilor.

Ministerul Turismului face primii pași pentru schimbarea legii care asigură turiștii în cazul insolvenței agențiilor CITEȘTE ȘI Ministerul Turismului face primii pași pentru schimbarea legii care asigură turiștii în cazul insolvenței agențiilor

Evoluția leului a fost din nou în fost în linie cu tendința altor monede din regiune, în contextul în care zlotul polonez, forintul maghiar și coroana cehă au crescut luni în raport cu euro.

Dolarul american, cotat indirect în piața românească prin raportare la paritatea euro/dolar, s-a depreciat de la 3,8950 lei la 3,8741 lei.

Cursul francului elvețian, considerat monedă-refugiu în vremuri tensionate, a scăzut de la 4,0508 lei 4,0053 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
euro
bnr
curs valutar