Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,06% pentru a doua oară consecutiv

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,06% pentru a doua oară consecutiv
scris 1 feb 2019

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a stagnat la 3,06% pentru a doua oară consecutiv, potrivit datelor publicate vineri de Banca Națională a României (BNR).

ROBOR la trei luni este indicatorul principal în funcție de care se calculează dobânzile variabile la creditele în lei, scrie News.ro.

Miercuri, indicele a scăzut de la 3,10% la 3,06%. Joi, acesta a stagnat la 3,06%.

CONFIRMARE Valorile mobiliare din programul de răscumpărare SIF Transilvania sunt acțiuni COMCM. Acționarii - invitați să subscrie acțiuni la o firmă maculată chiar de șeful SIF3, Mihai Fercală: „Era praf și pulbere” CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Valorile mobiliare din programul de răscumpărare SIF Transilvania sunt acțiuni COMCM. Acționarii - invitați să subscrie acțiuni la o firmă maculată chiar de șeful SIF3, Mihai Fercală: „Era praf și pulbere”

Vineri, indicele a stagnat pentru a doua oară.

Totodată, vineri, indicele ROBOR la șase luni a stagnat la 3,29% pentru a doua oară consecutiv.

Miercuri, acesta scăzut de la 3,31% la 3,29%, iar joi a stagnat.

ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii la care se împrumută, între ele, instituțiile bancare din România, în lei, iar evoluția sa este legată, în principal, de nivelul de lichiditate existent în piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
robor
bnr