Indicele ROBOR la trei luni a crescut

Indicele ROBOR la trei luni a crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mar 2020

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut joi la 2,86%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Miercuri ROBOR la 3 luni a fost cotat la 2,83%.

Indicele ROBOR la 3 luni se afla în scădere accentuată de la începutul lunii februarie. În 6 februarie, indicele era 3,18%. Vineri, indicele ROBOR la 3 luni scăzuse la 2,83%, cel mai mic nivel atins din luna mai 2018.

ANAF impune restricții la accesul în unitățile fiscale, din cauza coronavirusului. Intră doar una sau câteva persoane în același timp, dar cozile se formează afară. \ CITEȘTE ȘI ANAF impune restricții la accesul în unitățile fiscale, din cauza coronavirusului. Intră doar una sau câteva persoane în același timp, dar cozile se formează afară. "E prima dată în istorie când ANAF nu te caută, nu te primește"

ROBOR la 6 luni s-a menținut joi la 3%.

ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii la care se împrumută, între ele, instituțiile bancare din România, în lei, iar evoluția sa este legată, în principal, de nivelul de lichiditate existent în piață.

BNR a publicat, în mai 2019, indicele de referință trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor (IRCC), care înlocuiește ROBOR în calculul dobânzilor la majoritatea creditelor în lei. Nivelul acestuia, pentru al treilea trimestru din 2019, a scăzut la 2,36%, de la 2,66% în T2 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
robor
credite