Moody's a îmbunătățit ratingul Raiffeisen Bank International

Moody's a îmbunătățit ratingul Raiffeisen Bank International
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 nov 2017

Moody's Investors Service a revizuit în creștere, de la "Baa1" la "A3", ratingurile atribuite pentru datoriile și depozitele pe termen lung ale grupului austriac Raiffeisen Bank International AG (RBI) și a menținut perspectiva acestor calificative la stabilă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De asemenea, Moody's a îmbunătățit vineri ratingul BCA (de soliditate financiară) al RBI de la "ba2" la "ba1", și ratingul BCA ajustat, de la "ba1" la "baa3", se arată în comunicatul Moody's, preluat de Agerpres.

Revizuirea în creștere a ratingulului BCA (de soliditate financiară) de la "ba2" la "ba1" reflectă evaluarea Moody's referitoare la îmbunătățirea solvabilității instituției financiare, datorită întăririi parametrilor privind creditele neperformante și capitalizarea, la 30 iunie 2017. De asemenea, îmbunătățirea calificativului reflectă îmbunătățirea calității activelor băncii și a capitalizării, precum și perspectivele Raiffeisen Banking Group de a înregistra o profitabilitate durabilă mai ridicată.

Unele dintre cele mai mari bănci din lume au dezvoltat în colaborare cu compania R3 un sistem de plăți bazat pe tehnologia blockchain CITEȘTE ȘI Unele dintre cele mai mari bănci din lume au dezvoltat în colaborare cu compania R3 un sistem de plăți bazat pe tehnologia blockchain

Banca cu acționariat austriac ocupă locul 4 în sistemul bancar local.

viewscnt
Afla mai multe despre
raiffeisen
rating