O nouă tranșă de obligațiuni NE Property BV, în valoare de 500 de milioane de euro, intră la tranzacționare

O nouă tranșă de obligațiuni NE Property BV, în valoare de 500 de milioane de euro, intră la tranzacționare
scris 1 aug 2019

O nouă tranșă de obligațiuni NE Property BV, în valoare de 500 de milioane de euro, intră pe 1 august la tranzacționare pe piața reglementată la vedere a Bursei de Valori București.

"Bursa de Valori București (BVB) informează că obligațiunile corporative emise de NE Property BV intră la tranzacționare începând cu 1 august 2019, pe piața reglementată la vedere administrată de BVB. Listarea a fost intermediată de BRD-Groupe Societe Generale. Obligațiunile sunt listate dual, atât la Bursa de Valori București, cât și la Irish Stock Exchange (ISE), și fac parte dintr-un program total de 1,5 miliarde de euro", se arată într-un comunicat al BVB.

ULTIMA ORĂ Fed a redus dobânda de referință pentru prima dată din 2008. Tendință de declin a bursei americane. Cel mai tare dolar din ultimii 2 ani în raport cu euro CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Fed a redus dobânda de referință pentru prima dată din 2008. Tendință de declin a bursei americane. Cel mai tare dolar din ultimii 2 ani în raport cu euro

Caracteristicile emisiunii de obligațiuni, aflate la a doua tranșă, sunt: tip și clasă - nominative, dematerializate, garantate, liber transferabile, evidențiate prin înscriere în cont, scrie Agerpres.

Vor fi "puse la bătaie" 5.000 de obligațiuni, cu o valoare nominală de 100.000 de euro/titlu, la o dobândă (fixă) de 2,625%.

Plata cuponului se va face anual, iar data maturității este 22 mai 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
ne property bv
bursa