Acțiunile Coinbase Global au crescut după ce platforma a anunțat că a încheiat un parteneriat cu BlackRock

Acțiunile Coinbase Global au crescut după ce platforma a anunțat că a încheiat un parteneriat cu BlackRock
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 aug 2022

Acțiunile platformei de criptomonede Coinbase Global au crescut cu peste 16%, după ce a anunțat că a încheiat un parteneriat cu BlackRock, cel mai mare fond de administrare de active din lume, pentru a oferi clienților săi instituționali acces la tranzacțiile cu criptomonede și servicii de custodie, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acordul oferă câteva știri pozitive pentru companie care, la fel ca multe alte firme din sectorul criptomonedelor, a fost lovită de o scădere a prețurilor activelor cripto, deoarece investitorii au fugit de activele riscante pe fondul tulburărilor geopolitice, a dobânzilor în creștere și a îngrijorării legate de riscul unei recesiuni iminente, scrie News.ro.

HBO Max și Discovery+ se vor uni într-o singură platformă de streaming CITEȘTE ȘI HBO Max și Discovery+ se vor uni într-o singură platformă de streaming

Coinbase a fost printre cele mai afectate companii, cu un declin al acțiunilor sale de peste 60% în acest an.

Platforma de tranzacționare instituțională a companiei pentru active cripto, Coinbase Prime, va oferi clienților instituționali de pe platforma Aladdin, a BlackRock, care sunt, de asemenea, clienți ai Coinbase, capabilități de tranzacționare cripto, custodie, intermediere principală și raportare.

Aladdin oferă o suită de instrumente software concepute pentru a ajuta investitorii instituționali să-și gestioneze portofoliile.

Știrile subliniază modul în care instituțiile tradiționale, inclusiv fondurile de pensii, fondurile speculative și băncile, sau implicat pe piața activelor cripto în ultimele 18 luni, pariind că această clasa de active alternative este durabilă.

Volumul de tranzacționare instituțională pe Coinbase din primul trimestru al anului 2022 a fost de 235 de miliarde de dolari, comparativ cu 74 de miliarde de dolari pentru clienții cu amănuntul, arată documentele sale. În timp ce volumul instituțional a fost în scădere în comparație cu ultimele trei trimestre, a crescut cu puțin peste 9% față de același trimestru al anului trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
criptomonede
coinbase global