Acțiunile Ferrari au urcat la un nivel record după ce Sebastian Vettel a câștigat Australian Grand Prix

Acțiunile Ferrari au urcat la un nivel record după ce Sebastian Vettel a câștigat Australian Grand Prix
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2017

Acțiunile Ferrari au urcat luni la un nivel record la bursa din Milano, după ce Sebastian Vettel a câștigat Australian Grand Prix, readucând scuderia italiană în fruntea clasamentului Formulei 1, după 27 de curse, relatează Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Titlurile Ferrari au urcat cu până la 3,6%, la 68,5 euro pe unitate, cel mai ridicat nivel atins după debutul producătorului italian de super-mașini la bursa din Milano, la începutul anului 2016 și după separarea de Fiat Chrysler Automobiles și listarea unei participații de 10% la New York, în octombrie 2015, scrie News.ro.

La ora transmiterii știrii, titlurile Ferrari sunt în creștere cu 2%, evoluția conferind companiei o capitalizare de 12,7 miliarde de euro.

Directorul general Sergio Marchionne a făcut din reorganizarea echipei de Formula 1 una dintre principalele sale priorități. Succesul pe circuitele de automobilism este văzut ca esențial pentru promovarea brandului Ferrari și extinderea acestuia pe piața altor produse de lux, în afara automobilelor.

Barbu Vacărescu a devenit cea mai extinsă zonă de birouri din București. Cerere record pe piață în toate marile orașe din țară CITEȘTE ȘI Barbu Vacărescu a devenit cea mai extinsă zonă de birouri din București. Cerere record pe piață în toate marile orașe din țară

”Nu este nimic mai important pentru un producător de super-mașini decât să câștige o cursă. Succesul din Formula 1 este un nou catalizator pozitiv pentru acțiunile Ferrari, care au fost preferatele investitorilor de la începutul acestui an, datorită planului de extindere al lui Marchione”, a declarat Vincenzo Longo, analist la IG Markets în Milano.

Analiști: Euro poate coborî la minimul ultimilor 15 ani în cazul victoriei lui Le Pen la președinția Franței CITEȘTE ȘI Analiști: Euro poate coborî la minimul ultimilor 15 ani în cazul victoriei lui Le Pen la președinția Franței

Victoria Ferrari, prima din august 2015, va ajuta la creșterea reputației brandului după ce echipa coborâse în urma Mercedes și Red Bull în cele mai recente sezoane.

Ultima oară când Ferrari a câștigat cel mai important circuit auto din lume în 2008.

viewscnt
Afla mai multe despre
ferrari
sebastian vettel