Companiile din India s-ar putea lista la Bursa de la Londra

Companiile din India s-ar putea lista la Bursa de la Londra
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2020

Bursa de la Londra (London Stock Exchange Group Plc - LSE) este în negocieri cu câteva firme de tehnologie din India care vor să se listeze peste hotare, a anunțat vineri Gokul Mani, șeful diviziei LSE pentru India, Orientul Mijlociu și Africa, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Discuțiile vin într-o perioadă în care autoritățile de la New Delhi pregătesc reglementări care permit firmelor să demareze Oferte Publice Inițiale (IPO) în afara țării, fără să aibă întâi acțiunile listate în India, pentru a ajuta start-up-urile și pentru a obține mai ușor acces la capital, scrie Agerpres.

Senatorii, prin votul majorității PSD, resping rapid amendarea de către Guvern a legii prin care statul nu poate înstrăina participații la companii CITEȘTE ȘI Senatorii, prin votul majorității PSD, resping rapid amendarea de către Guvern a legii prin care statul nu poate înstrăina participații la companii

India are al treilea mare ecosistem de start-up-uri din lume, care ar urma să crească anual cu 12% - 15%, a informat Guvernul. În 2018, India avea aproximativ 50.000 de start-up-uri, din care aproximativ 9.000 în domeniul tehnologiei, și multe au atras investitori globali, cum ar fi SoftBank și Sequoia Capital.

Oficialii London Stock Exchange "sunt entuziaști și optimiști" în legătură cu perspectivele și au avut în ultimele luni discuții cu firme indiene, în special din domeniul tehnologiei, a declarat Gokul Mani.

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa de la londra
listare
india