Indicii bursieri de pe Wall Street au scăzut pentru a patra sesiune consecutivă

Indicii bursieri de pe Wall Street au scăzut pentru a patra sesiune consecutivă
scris 24 feb 2022

Indicii bursieri de pe Wall Street au scăzut miercuri pentru a patra sesiune consecutivă, intrând și mai mult în teritoriu de corecție, pe măsură ce tensiunile dintre Rusia și Ucraina s-au amplificat, transmite CNBC.

Indicele S&P 500 a scăzut cu 1,6%, după ce a încheiat ziua de marți în declin cu mai mult de 10% față de închiderea record din 3 ianuarie, scrie News.ro.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Indicele Dow Jones Industrial Average a scăzut cu aproximativ 430 de puncte, sau cu 1,3%, consemnând a cinciea zi de pierderi.

Nasdaq Composite a coborât cu aproximativ 2%.

Indicii Dow și Nasdaq au coborât miercuri sub minimele lor din 24 ianuarie.

Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație CITEȘTE ȘI Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație

”Acțiunile vor avea dificultăți să își găsească direcția până când piețele financiare vor avea un răspuns clar dacă criza Rusia-Ucraina va avea o soluție diplomatică sau va fi un război regional”, a declarat Edward Moya, analist principal de piață la OANDA.

Declinul acțiunile a fost unul generalizat.

Acțiunile Delta Air Lines a pierdut aproape 2%, iar Tesla a scăzut cu 4%. Titlurile gigantului de comerț electronic Amazon au scăzut cu peste 2%.

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa
wall street
actiuni