O companie viticolă din zona Salinei Turda aduce la bursă obligațiuni în valoare de 2 milioane euro. Investiție într-o sală de evenimente

O companie viticolă din zona Salinei Turda aduce la bursă obligațiuni în valoare de 2 milioane euro. Investiție într-o sală de evenimente

Sursa foto: portalul Crama La Salina

scris 22 iun 2022

Societatea Crama la Salina, specializată în producția de vinuri, listează joi, pe piața AeRO, titluri obligatare scadente în anul 2026.

Fondată în anul 2005, firma Crama la Salina se finanțează prin Bursa de Valori București. Compania a plasat o emisiune de obligațiuni denominate în moneda unică europeană în valoare de 2 milioane euro, maturitatea fiind de 4 ani (ISSA26E). Titlurile, având un cupon al dobânzii de 8,00% pe an, plătibil trimestrial, vor fi listate pe piața AeRO prin intermediul BRK Financial Group.

Resursele atrase de la investitori vor fi folosite, conform memorandumului de listare, pentru rambursarea unor credite în valoare de aproximativ 855.000 de lei, dar și pentru o investiție de 475.000 de euro într-o sală de evenimente amplasată în proximitatea terenului unde se află suprafața viticolă.

TTS - 1 an de la listare. Creșterea traficului fluvial dinspre Ucraina aduce afaceri sporite. Concurență acerbă pentru personal calificat: E o catastrofă! Nu găsim macaragiu. Oamenii vor să muncească în condițiile lor și pe salariul dorit CITEȘTE ȘI TTS - 1 an de la listare. Creșterea traficului fluvial dinspre Ucraina aduce afaceri sporite. Concurență acerbă pentru personal calificat: E o catastrofă! Nu găsim macaragiu. Oamenii vor să muncească în condițiile lor și pe salariul dorit

Producătorul de vinuri, care are vii în apropierea Salinei Turda, a realizat anul trecut o cifră de afaceri auditată de 5,81 milioane lei, un câștig pretaxare EBITDA de aproximativ 913.000 de lei și un rezultat net de aproximativ 22.000 de lei.

Acționarii sunt Adrian Simion Mureșan și Liviu Claudiu Șugar, fiecare cu o deținere de câte 50,00%. Crama la Salina avea la finalul anului trecut active totale de 19,32 milioane lei și datorii agregate de 17,44 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
crama la salina
bursa
bvb
obligatiuni
aero