Plasamentul privat de acțiuni MAM Bricolaj intră la tranzacționare pe bursă

Plasamentul privat de acțiuni MAM Bricolaj intră la tranzacționare pe bursă
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 ian 2021

Plasamentul privat de acțiuni emise de MAM Bricolaj intră joi la tranzacționare pe bursă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În septembrie, plasamentul privat de acțiuni emise de MAM Bricolaj a fost închis anticipat în prima zi, la prețul maxim de 20 lei/acțiune, cu o suprasubscriere de 76%, ca urmare a interesului foarte ridicat al investitorilor.

 Număr de trei ori mai mic al sosirilor turiștilor în Capitală CITEȘTE ȘI Număr de trei ori mai mic al sosirilor turiștilor în Capitală

Suma atrasă în cadrul ofertei de acțiuni va fi folosită de MAM Bricolaj pentru deschiderea de noi magazine în București și alte arii metropolitane importante precum Brașov, Cluj sau Iași. 

Oferta de acțiuni a constat în vânzarea unui număr de 423,000 acțiuni ordinare și nominative la un preț cuprins între 16 lei/acțiune și 20 lei/acțiune.

Numărul total de acțiuni subscrise în cadrul ofertei a fost de 744,418, depășind cu 76% cantitatea de acțiuni pusă la vânzare. Valoarea subscrierilor efectuate a fost de 13,82 milioane lei, depășind de aproape 3 ori condiția închiderii cu succes a ofertei. Numărul total de subscriitori a fost de 93.

“Suntem bucuroși să constatăm interesul foarte ridicat al investitorilor pentru oferta de acțiuni și dorința acestora de a ni se alătura în proiectul construirii unei companii etalon atât în industria de bricolaj, cât și la Bursa de Valori București. Listarea la bursă este o direcție strategică a companiei, parte a planului de extindere accelerată a rețelei de magazine MAM Bricolaj în principalele centre urbane din România. Ne dorim în felul acesta să fim mai aproape de clienții noștri și să le oferim o variantă mult mai eficientă de a-și procura mobilă sau accesorii de mobilă din supermarketul nostru, folosindu-se și de avantajul primirii unei consultanțe specializate și al serviciului de proiectare de mobilă.”, a indicat Cristian Găvan, CEO MAM Bricolaj.

MAM Bricolaj a fost înființată în 2011 de către Cristian Găvan, având ca principale direcții de business comercializarea de materiale și accesorii de mobilă, bricolaj în mobilă și oferirea de servicii de proiectare în mobilă.

“Suntem bucuroși să putem anunța succesul unei noi oferte, de data aceasta una de acțiuni. Interesul mare al investitorilor a fost dovedit de rapiditatea închiderii ofertei. Acest lucru arată că, într-adevăr, bursa este pentru oameni: atât pentru cei care caută alternative de plasament cu potențial ridicat, cât și pentru antreprenori, inclusiv pentru cei care nu sunt din domeniul tehnologiei”, a afirmat Ovidiu-George Dumitrescu, director general adjunct TradeVille.

În prezent, compania operează două magazine în București și un magazin online și vrea să se extindă în alte arii metropolitane importante din țară.

TradeVille este un broker cu vechime de peste 25 de ani pe piața de capital din România și oferă clienților de retail acces la Bursa de Valori București și la marile burse internaționale. La TradeVille, deschiderea conturilor de tranzacționare este 100% online, clienții putând investi de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe telefoane mobile.

viewscnt
Afla mai multe despre
mam bricolaj
bursa