Profitul Bank of America a crescut cu 11% în trimestrul al doilea, la 4,9 miliarde de dolari

Profitul Bank of America a crescut cu 11% în trimestrul al doilea, la 4,9 miliarde de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iul 2017

Profitul Bank of America, a doua mare bancă americană în funcție de acti ve, a crescut cu 11% în trimestrul al doilea, la 4,91 miliarde de dolari, susținut de veniturile nete din dobânzi. Transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Profitul pe acțiune a urcat de la 41 de cenți în urmă cu un an la 46 de cenți, depășind așteptările analiștilor, care au prognozat în medie un rezultat de 43 de cenți, scrie News.ro.

Veniturile totale au avansat cu 7,2%, la 22,83 de miliarde de dolari.

Impact anunță ce va construi pe terenul cumpărat cu 10 milioane euro: un nou complex cu peste 600 de apartamente în viitorul „pol al clădirilor de birouri” CITEȘTE ȘI Impact anunță ce va construi pe terenul cumpărat cu 10 milioane euro: un nou complex cu peste 600 de apartamente în viitorul „pol al clădirilor de birouri”

Bank of America, considerată ca cea mai sensibilă la dobânzi, a beneficiat de decizia Rezervei Federale de a majora dobânzile pentru a treia oară după trimestrul doi al anului 2016.

JPMorgan Chase, Wells Fargo și Citigroup au raportat vineri profituri peste așteptări, datorită nivelului mai ridicat al dobânzilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
bank of america