Românii au tranzacționat, prin intermediul TransferGo, peste 20 de milioane de euro în primele trei luni ale lui 2018

Românii au tranzacționat, prin intermediul TransferGo, peste 20 de milioane de euro în primele trei luni ale lui 2018
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 apr 2018

Compania de transferuri online internaționale rapide TransferGo a facilitatat, în primele trei luni ale lui 2018, transferuri ale românilor în valoare totală de peste 20 milioane de euro, dublu față de aceeași perioadă a anului trecut. La nivel global, compania a intermediat transferuri de 130 milioane de euro între 46 de țări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începutul lui 2018 marchează totodată o creștere în ceea ce privește numărul de utilizatori ai aplicației mobile TransferGo. Dacă în primele trei luni ale anului trecut, 19% din totalul tranzacțiilor către și dinspre România au fost efectuate prin intermediul aplicației, procentul a crescut la 65% pentru aceeași perioadă a lui 2018.

Totodată, luna aprilie marchează lansarea serviciului de plată prin intermediul cardului pentru utilizatorii din România. Până acum, transferurile efectuate dinspre România spre alte teritorii se efectuau prin intermediul transferurilor bancare, proces care nu permitea transferurile instante. De la lansarea serviciilor rapide, la începutul acestei luni, până acum, peste 50% din total transferurilor au fost efectuate prin intermediul cardurilor, iar compania se așteaptă ca acest număr să crească în următoarea perioadă. 

Grupul german Siemens prelungește cu 5 ani contractul cu West Gate, parc de afaceri deținut de Liviu Tudor CITEȘTE ȘI Grupul german Siemens prelungește cu 5 ani contractul cu West Gate, parc de afaceri deținut de Liviu Tudor

Anul trecut, românii au trimis peste 57 milioane de euro prin intermediul TransferGo. TransferGo oferă servicii pentru persoane fizice, dar și pentru companii. Serviciul are 400.000 de clienți, ajungând la 2 milioane de transferuri internaționale.

TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online pentru persoanele care doresc să trimită bani peste hotare.

Compania a fost înființată în anul 2012, în Marea Britanie, unde se află și sediul central.

viewscnt
Afla mai multe despre
transfer go
transfer online