Veniturile din tranzacții cu obligațiuni ale Goldman Sachs au scăzut cu 40% în trimestrul al doilea

Veniturile din tranzacții cu obligațiuni ale Goldman Sachs au scăzut cu 40% în trimestrul al doilea
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iul 2017

Veniturile din tranzacții cu obligațiuni ale Goldman Sachs au scăzut cu 40% în trimestrul al doilea, în conformitate cu evoluția negativă a activităților de tranzacționare ale celorlalte bănci americane mari, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Declinul a fost mai accentuat decât cel de 19% înregistrat de JPMorgan Chase și cel de 6% în cazul Citigroup, ceea ce a făcut ca Goldman Sachs să obțină cele mai slabe rezultate din operațiunile cu venituri fixe după trimestrul patru al anului 2015, scrie News.ro.

Șeful Fiscului a fost demis. ANAF - preluată de o directoare promovată de Doroș. FOTO Prima femeie care conduce Fiscul CITEȘTE ȘI Șeful Fiscului a fost demis. ANAF - preluată de o directoare promovată de Doroș. FOTO Prima femeie care conduce Fiscul

Veniturile Goldman din tranzacții cu instrumente cu venituri fixe, valute și mărfuri au scăzut la 1,16 miliarde de dolari, de la 1,93 miliarde de dolari în urmă cu un an.

Goldman Sachs, a cincea mare bancă americană în funcție de active, este de obicei mai rezistentă la veniturile din tranzacții cu obligațiuni decât restul băncilor

Profitul net aproape a stagnat, la 1,63 de miliarde de dolari, în timp ce veniturile totale au scăzut cu 0,6%, la 7,89 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
goldman sachs