Finanțări de 100.000 de euro pentru startup-uri

Finanțări de 100.000 de euro pentru startup-uri
scris 12 sep 2019

Programul Techcelerator, care se adresează startup-urilor de tehnologie, începe înscrierile la cea de-a patra rundă de finanțare, prin care aproximativ 10 startup-uri pot primi individual câte 50.000 de euro, în schimbul unei cote de acțiuni din companie, urmate de note convertibile în valoare de alți 25.000-50.000 de euro, după evaluarea progresului realizat în timpul programului. 

Finanțarea este asigurată de GapMinder Venture Partners BV, cofinanțat prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Viziunea de comercializare pe piața globală, calitatea echipei și fezabilitatea produsului vor fi elemente de departajare a aplicanților.

Runda a patra a acceleratorului va începe în 5 decembrie și va dura până în iunie 2020, urmând să se desfășoare atât în București, cât și în Cluj-Napoca.

27 startup-uri au finalizat primele trei runde de dezvoltare accelerată a Techcelerator, beneficiind de investiții totale de 1,35 milioane de euro din partea GapMinder.

Hotelierii de la mare au rămas fără 60% din personal - angajații cu copii de școală și elevii care au plecat acasă pentru că a început școala CITEȘTE ȘI Hotelierii de la mare au rămas fără 60% din personal - angajații cu copii de școală și elevii care au plecat acasă pentru că a început școala

GapMinder Venture Partners este un fond de investiții de capital de risc care vizează startup-uri aflate în faza de seed, la prima rundă de investiții sau în faza de pre-seed (accelerare). GapMinder urmărește să își aducă în portofoliu companii de tehnologie cu potențial ridicat de expansiune internațională, din domenii precum cele ale serviciilor IT și software, securitate cibernetică, inteligență artificială, transformare digitală, soluții IT pentru sănătate, FinTech etc.

GapMinder este primul fond de capital de risc creat ca urmare a selecției derulate de Fondul European de Investiții. Acesta este finanțat în majoritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014 - 2020, cu cofinanțare prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Membrii fondatori ai GapMinder sunt investitori care au deținut anterior poziții de top management în companii de tehnologie sau de consultanță, respectiv Dan Mihăescu (GTS), Sergiu Roșca (PriceWaterhouseCoopers,Harmman, Hemelrath & Partner and Soncher), Alexandru Ruff (3DSelfie.ro), Cristian Dascălu (ClujHUB, Tetapolis) și Inti Paolucci (Eighty-Eight Capital & Investments Ltd Dubai).

viewscnt
Afla mai multe despre
techcelerator
finantare