Firebyte Games vine la bursă, fiind primul dezvoltator de jocuri pentru dispositive mobile listat pe piata AeRO a BVB

Firebyte Games vine la bursă, fiind primul dezvoltator de jocuri pentru dispositive mobile listat pe piata AeRO a BVB
scris 5 apr 2021

Firebyte Games va veni marți la bursă, fiind primul dezvoltator de jocuri pentru dispositive mobile listat pe piata AeRO a BVB.

Ce urmează să se întâmple pe piața de capital din România, în actualul context de pandemie, va fi anunțat la videoconferința Profit Piața de Capital.forum, organizată cu sprijinul Banca Transilvania și Bursei de Valori București. Detalii pot fi văzute AICI

În februarie, Firebyte Games a derulat un plasament privat prin care a atras 4,9 milioane lei de la investitorii de pe piața de capital, bani care vor fi utilizați, în proporție aproximativ egală, pentru extinderea activității de dezvoltare pentru linia de business “revenue-share” și pentru dezvoltarea de jocuri de tip Casual pentru dispozitive mobile, care să fie publicate ulterior în regim propriu.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Plasamentul a fost încheiat anticipat din prima zi, în condițiile în care a fost înregistrat un grad suprasubscriere de aproape 366%. Societatea a vândut investitorilor 8,8 milioane de acțiuni, la un preț de 0,56 lei/acțiune. Astfel, Firebyte Games a obținut o capitalizare anticipată de 19,7 milioane lei (4 milioane euro).

Firebyte Games are un capital social de 3,5 milioane lei, divizat în 35,2 milioane de acțiuni, cu o valoare nominală de 0,1 lei/ acțiune.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

La începutul lunii martie, Firebyte Games avea 155 de acționari. Cei mai mari acționari ai societății sunt SSIF BRK Financial Group (47,89%), SAI Broker (15,02%) și Adrian Andrici (12,08%).

viewscnt
Afla mai multe despre
firebyte
bursa