GlaxoSmithKline numește pentru prima oară un român la conducerea subsidiarei din România

GlaxoSmithKline numește pentru prima oară un român la conducerea subsidiarei din România

Dana Constantinescu

scris 2 apr 2018

Compania GlaxoSmithKline, cel mai mare producător britanic de medicamente, anunță numirea Danei Constantinescu la conducerea GSK România în calitate de Director General al diviziei de produse farmaceutice în România, fiind promovată din poziția de Corporate Affairs, Communication and Vaccines Director.

Aceasta îl va înlocui pe Andre Vivan da Silva, care a fost promovat anul acesta Vicepreședinte și Cluster Area Director pentru GSK Europa de Sud Est.

Dana Constantinescu este primul român numit la conducerea GSK România în calitate de Director General. Până în prezent, 32 de români din GSK România au fost avansați în funcții regionale sau la nivel de grup în cadrul GSK Global.

CONFIRMARE Tranzacție pe piața farma: Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculară, a cumpărat prima clinică privată de chirurgie estetică din România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Tranzacție pe piața farma: Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculară, a cumpărat prima clinică privată de chirurgie estetică din România

Absolventă a Universității de Medicină și Stomatologie Carol Davila din București, Dana Constantinescu are experiență  atât în domeniul medical, ca medic, cât și în industria farmaceutică. S-a alăturat echipei GSK în 1999, ca Reprezentant Medical, fiind apoi numită Medical Advisor, cu responsabilități pentru branduri cheie, precum Seretide.

De-a lungul carierei, Dana a ocupat funcția de Medical Affairs Manager, Medical & Regulatory Director, Business Unit Director pentru divizia Specialty Care (francizele de Respirator, Urologie, Oncologie și HIV), Therapy Area Lead Respiratory și Corporate Affairs, Communication and Vaccines Director, începând din februarie 2017. 

viewscnt
Afla mai multe despre
dana constantinescu
gsk romania