Grupul hotelier Orbis are un nou Director General pentru zona Europei de Sud-Est, cu biroul la București

Grupul hotelier Orbis are un nou Director General pentru zona Europei de Sud-Est, cu biroul la București

Emeline Sýkora-Wintrebert

scris 27 mar 2018

Grupul hotelier Orbis a numit-o pe Emeline Sýkora-Wintrebert în funcția de Director General pentru zona Europei de Sud-Est, aceasta urmând să supravegheze, de la București, circa 20 de proprietăți din România, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia și Bosnia și Herțegovina, operate sub branduri ale AccorHotels, precum Pullman, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles.

Emeline Sýkora-Wintrebert a preluat noua poziție de la Frank Reul, care a fost numit șef de dezvoltare al Orbis/ AccorHotels pentru Europa de Est.

Emeline Sýkora-Wintrebert are o experiență de circa 10 ani în domeniu, lucrând pentru AccorHotels în mai multe țări. A fost directorul general al ibis London Stratford, iar recent a ocupat poziția de Director de Dezvoltare pentru Europa de Sud-Est, cu sediul la București, responsabilă pentru Republica Cehă, Slovacia, România, Bulgaria, Croația, Slovenia.

Chicco România schimbă strategia de business și începe să își mute toate magazinele în mall-uri CITEȘTE ȘI Chicco România schimbă strategia de business și începe să își mute toate magazinele în mall-uri

Anul trecut, grupul hotelier a avut un profit de 110,3 milioane euro, cu 20% mai mare față de 2016.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală și de Est, având 126 de hoteluri.

Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget.

viewscnt
Afla mai multe despre
orbis
emeline sýkora-wintrebert