Grupul Policolor-Orgachim are un nou director de marketing, fost la ABB și Pepsi

Grupul Policolor-Orgachim are un nou director de marketing, fost la ABB și Pepsi

Camelia Dragomirescu

scris 9 oct 2018

Camelia Dragomirescu a fost numită Coatings Group Marketing Director Policolor-Orgachim, urmând a coordona activitățile de marketing ale grupului de pe ambele piețe - România și Bulgaria.

Camelia Dragomirescu a absolvit Facultatea de Cibernetică la ASE, apoi și-a îndreptat atenția către Comunicare și Relații Publice la SNSPA. Are o experiență de marketing de aproape 20 de ani, activând în mai multe domenii, printre care cel energetic (ABB), FMCG (Pepsi) și retail (Ambient). În Policolor a acumulat o experiență de cinci ani.

EXCLUSIV Tranzacție: Altex, unul dintre cei mai mari retaileri locali, a cumpărat teren lângă București și dezvoltă un nou hub logistic, investiție de peste 37 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție: Altex, unul dintre cei mai mari retaileri locali, a cumpărat teren lângă București și dezvoltă un nou hub logistic, investiție de peste 37 milioane euro

Grupul s-a format în 1998, atunci când Policolor (prezentă pe piața din România încă din 1965) a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al Orgachim JSC din Bulgaria. Policolor – Orgachim operează două mari unități de producție de lacuri si vopsele: Policolor România și Orgachim Bulgaria și este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor și lacurilor în zona Sud-Est Europeană.

Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de  magazine de retail tradițional, în marile rețele de bricolaj din România și în peste 1.000 de service-uri auto din țară. La nivel național, Policolor are zece magazine proprii. 

viewscnt
Afla mai multe despre
marketing
policolor
camelia dragomirescu