Ionuț Constandache, fost la OTP și Intessa, preia funcția de Senior Dealer în compania fintech Ebury

Ionuț Constandache, fost la OTP și Intessa, preia funcția de Senior Dealer în compania fintech Ebury

Ionuț Constandache

scris 18 oct 2018

Ionuț Constandache, fost treasury sales dealer la OTP Bank România, se alătura Ebury, compania fintech specializată în gestionarea riscului valutar și plăți internaționale, unde va ocupa poziția de Senior Dealer în cadrul filialei locale a companiei, coordonată de Johan Gabriels.

Ionuț Constandache are o experiență de 10 ani în sectorul bancar și este specializat în vânzări de trezorerie și împrumuturi pentru IMM-uri. Acesta a lucrat 8 ani pentru Intesa Sanpaolo Bank România, iar ulterior la OTP Bank România. 

Metroul din Drumul Taberei este gata în proporție de 87%, iar circulația va fi deschisă \ CITEȘTE ȘI Metroul din Drumul Taberei este gata în proporție de 87%, iar circulația va fi deschisă "începând cu a doua parte 2019"

Biroul Ebury România ajunge astfel la o echipă de 11 angajați, iar planul este ca până la finalul anului să dețină 20 de angajați. 

Johan Gabriels a fost CEO al Moneycorp România în intervalul iulie 2016-ianuarie 2018, după ce anterior a fost CEO al Carpatica Bank (februarie 2013-mai 2016) și Country Executive la RBS.

Compania Ebury, înființată în 2009, cu sediul central la Londa, este unul dintre fintech-urile cu cea mai rapidă creștere, având peste 650 de angajați și birouri în 11 țări europene, Canada, Australia Hong Kong și Dubai. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ebury
otp
intessa