Accesul la Twitter a fost întrerupt din cauza problemelor tehnice. Reacția lui Elon Musk

Accesul la Twitter a fost întrerupt din cauza problemelor tehnice. Reacția lui Elon Musk
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2022

Accesul pe rețeaua de socializare Twitter a fost perturbat în noaptea de miercuri spre joi pentru unii utilizatori care nu au putut să-și acceseze propriile conturi sau pe alte altora, scrie AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Site-ul Downdetector a înregistrat până la 10.000 de semnalări ale internauților care s-au plâns, cu un vârf către ora 00.35 GMT, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Gigantul petrolier american ExxonMobil a atacat în instanță suprataxarea UE a industriei de țiței, gaze și rafinare proaspăt adoptată și de România CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Gigantul petrolier american ExxonMobil a atacat în instanță suprataxarea UE a industriei de țiței, gaze și rafinare proaspăt adoptată și de România

Amploarea întreruperii nu a fost cunoscută imediat, dar jurnaliștii AFP din Statele Unite și Asia au raportat că au avut dificultăți în accesarea conturilor.

Întreruperile perturbă în mod regulat platformele digitale, iar cele lungi ale serviciului rămân o excepție.

Unui utilizator care l-a întrebat dacă Twitter s-a ''stricat'', Elon Musk i-a răspuns ''la mine merge''.

Această problemă tehnică vine însă într-un moment sensibil pentru Twitter, aflat în controverse de la achiziționarea sa de către Elon Musk pentru 44 de miliarde de dolari la sfârșitul lunii octombrie.

Multi-antreprenorul a concediat aproape 7.500 de angajați în prima săptămână, iar în a doua 5.500, inclusiv dintre echipele care se ocupă cu întreținerea tehnică a platformei.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
elon musk