Aplicația Facebook de iPhone deschide singură camera foto

Aplicația Facebook de iPhone deschide singură camera foto
scris 13 nov 2019

Facebook spune că deschiderea camerei foto fără cunoștința utilizatorilor este doar un bug.

O avalanșă de postări pe rețelele sociale arată cum aplicația de Facebook deschide camera foto atunci când nici măcar nu este folosită și fără ca utilizatorul să fi întreprins vreo acțiune în acest sens.

Pur și simplu, Facebook pentru iOS deschide camera foto automat și fără intervenția utilizatorului. Deocamdată nu există informații că același lucru ar fi valabil și pentru Android.

Numeroasele postări de pe Twitter arată mai multe situații și feluri în care camera foto este activată automat de Facebook. Problema pare să apară doar în cele mai noi versiuni de iOS 13.

Google se implică într-un proiect secret de colectare a datelor personale legate de sănătate a milioane de americani CITEȘTE ȘI Google se implică într-un proiect secret de colectare a datelor personale legate de sănătate a milioane de americani

Facebook a reacționat extrem de rapid și susține că este un bug introdus de un update recent. Oficialii companiei spun că a fost deja trimis un nou update către App Store care ar trebui să rezolve problema.

De asemenea, cei de la Facebook au avut grijă să spună cu nu există indicii că poze sau filmări realizate în aceste situații ar fi ajuns pe serverele companiei.

Dincolo de deficitul de încredere în Facebook, faptul că descoperirea și repararea bug-ului au fost realizate atât de rapid după ce au apărut primele postări pe Twitter, aproape că arată că Facebook a știut din timp de acest lucru.

Acum trebuie și ca utilizatorii să aibă încredere că Facebook spune adevărul când susține că nu a făcut și salvat fotografii sau filmări.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
bug
ios
foto
video
iphone