Aplicațiile de business au crescut spectaculos anul trecut în Europa

Aplicațiile de business au crescut spectaculos anul trecut în Europa
scris 25 feb 2021

Lucrul de acasă impus cel puțin pe durata pandemiei a dus la o creștere masivă a numărului de download-uri înregistrate în Europa de aplicațiile de business.

Conform unui raport Sensor Tower, categoria aplicațiilor de business a numărat anul trecut 705,8 milioane de download-uri, ceea ce reprezintă o creștere de 132%. Cifrele vizează exclusiv continentul european.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Aplicațiile de comunicare video, precum Zoom, Teams și Meet și-au împărțit primele locuri. Cea mai descărcată aplicație a fost Zoom, cu 124,7 milioane de download-uri, o creștere cu nu mai puțin de 2.670% față de anul trecut.

Microsoft Teams a fost pe locul 2, cu 60,4 milioane de instalări, urmată de Google Meet cu 38,4 milioane de instalări.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

După aplicațiile de business, categoria cu cea mai mare creștere a fost cea a aplicațiilor medicale, care, cu 176,7 milioane de download-uri în 2020, a înregistrat o creștere de 85%.

A treia categorie, după procentul creșterii, a fost cea a cărților. 278,2 milioane de download-uri au fost înregistrate aici, reprezentând o creștere anuală de 46%.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Creșteri importante au mai înregistrat aplicațiile de sport, educație și cumpărături.

Per ansamblu, în 2020 au fost realizate 28,4 miliarde de download-uri, în creștere de la an la an cu 17,3%. Europenii au cheltuit, în aceeași perioadă, 12,2 miliarde de euro pe aplicații, cu 31,7% mai mult decât în 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
aplicații
business
sanatate
educatie
shopping