Apple ar putea lansa un încărcător mai rapid pentru iPhone

Apple ar putea lansa un încărcător mai rapid pentru iPhone
scris 9 apr 2022

Dintr-o eroare și pentru scurt timp, Apple a publicat pe propriul site informații despre un viitor încărcător USB-C Dual, care va alimenta, în paralel, două dispozitive, cu o putere mai mare.

Tocmai pentru că nu mai include încărcătoare alături de iPhone-urile vândute, Apple are toate motivele să dezvolte și să vândă separat noi accesorii pentru dispozitivele sale mobile, fie ele telefoane, tablete, ceasuri sau căști, accesorii care să-i aducă bani în plus.

Pentru o scurtă perioadă de timp, vineri pe site-ul Apple a fost publicat un document de suport pentru un încărcător USB-C Dual cu o putere de 35W.

Google Chrome va avea un ghid pentru setările de intimitate CITEȘTE ȘI Google Chrome va avea un ghid pentru setările de intimitate

Conform informațiilor publicate, se pare, din greșeală pe site-ul oficial al companiei, viitorul încărcător va avea suport pentru standardul rapid de alimentare USB Power Delivery.

Din câte se pare, acesta va putea fi folosit pentru alimentarea în paralel a câte două dintre dispozitivele mobile ale companiei - iPhone, iPad, Apple Watch sau AirPods.

Publicarea informațiilor pe site-ul oficial ar putea însemna că lansarea oficială a acestui încărcător ar putea avea loc în viitorul apropiat. Rămâne de văzut și cât de scump va fi.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
încărcător
iphone