Apple ar putea lansa un MacBook Pro „de buget”

Apple ar putea lansa un MacBook Pro „de buget”
scris 7 feb 2022

Finalul tranziției de la procesoarele Intel, la procesoare proprii, ar putea aduce un laptop din seria MacBook Pro cu un preț mai mic decât a practicat până acum de compania americană.

Apple ar putea începe să vândă, de anul acesta, un așa-zis MacBook Pro de buget - un model care să facă o serie de compromisuri pentru a putea fi comercializat la un preț mai mic.

Nu se știe, deocamdată, ce nivel preț vizează Apple, însă, conform Bloomberg, diferența se va face la nivel de procesor, stocare și ecran.

Apple va lansa un iPhone 5G low-cost CITEȘTE ȘI Apple va lansa un iPhone 5G low-cost

Ecranul ar putea fi un LCD, în loc de miniLED, ceea ce înseamnă că va lipsi și facilitatea ProMotion. Procesorul ar putea să ruleze la o frecvență mai mică, iar stocarea să fie mai puțină.

Altfel, noul procesor ar trebui să fie de tip M2 și să aducă finalul procesului de tranziție de la procesoarele Intel la procesoarele dezvoltate intern de Apple.

Tot M2, pe lângă viitorul MacBook Pro de buget, vor folosi alte două Mac-uri pe care Apple este așteptată să le lanseze în 2022 - o nouă versiune de iMac de 24 de inch și un nou laptop MacBook Air.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
macbook pro
laptop