Apple lansează două noi tablete iPad

Apple lansează două noi tablete iPad
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 mar 2019

Fără un eveniment tradițional de prezentare, în magazinul oficial Apple au devenit disponibile două noi modele de iPad Air respectiv iPad Mini.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Noul iPad Air are un ecran de 10,5 inch compatibil cu stylus-ul Apple Pencil și promite un spor de performanță cu 70% mai mare decât generația anterioară, grație chipset-ului A12 Bionic.

Cu excepția ecranului de 7,9 inch aceleași specificații tehnice sunt oferite și noul iPad Mini, cea mai mică și mai ieftină tabletă produsă de Apple. Și ecranul acesteia, care oferă un nivel de luminozitate mai mare 25% față de versiunea anterioară, suportă Apple Pencil.

Ambele tablete au ecranul laminat apropiind sticla și a stratul de plastic protector pentru a obține o luminozitate mai bună.

Cele mai scumpe iPhone-uri de anul acesta ar putea avea trei camere foto CITEȘTE ȘI Cele mai scumpe iPhone-uri de anul acesta ar putea avea trei camere foto

Atât iPad Mini, cât și iPad Air au în continuare un buton fizic sub ecran, ce încorporează senzorul de amprente. Cu alte cuvinte, niciuna nu a primit noul sistem de securizare facială Face ID disponibil pe iPhone X și versiunile mai noi.

De asemenea, cele două tablete au aceleași opțiuni de stocare, 64 GB și 256 GB, și aceleași culori: argintiu, gri și auriu.

Prețurile pentru noul iPad Mini încep de la 400 de dolari (versiune wireless cu 64 GB spațiu de stocare). Aceeași versiune a noului iPad Air costă 500 de dolari. Variantele cu conexiuni de date, în ambele cazuri, costă cu 130 de dolari mai mult.

Lansarea discretă a noilor iPad-uri vine cu exact o săptămână înainte de următorul eveniment Apple, la care se așteaptă ca Timp Cook să anunțe un serviciu de streaming video.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad
tablete