Apple Music transmite concerte live

Apple Music transmite concerte live
scris 23 mai 2022

O nouă facilitate a serviciului de streaming dezvoltat de Apple, numită Apple Music Live, transmite în direct concerte, ce vor putea fi urmărite în cadrul aplicației.

Apple Music Live a debutat în cursul weekend-ului care tocmai s-a încheiat, cu transmiterea directă a unui spectacol Harry Styles, care a putut vizionat în 167 de țări.

Deși, în principiu, Apple Music este un serviciu de streaming audio, concertele transmise în cadrul Apple Music Live pot fi și văzute, nu doar ascultate.

Apple deține peste jumătate din piața nord-americană de smartphone-uri CITEȘTE ȘI Apple deține peste jumătate din piața nord-americană de smartphone-uri

Apple Music Live „le oferă celor mai mari vedete din muzică cea mai mare platformă posibilă pentru a se conecta cu publicul”, spune Apple în descrierea oficială a noului serviciu.

Pagina dedicată din aplicație include și alte elemente, dincolo de concertul propriu-zis. De acolo vor putea fi accesate albume și liste de melodii ale artiștilor respectivi, precum și interviuri exclusive.

Apple Music nu este la prima experiență de acest gen, având, până în 2017, chiar un festival propriu. Serviciul Apple Music Live, însă, va extinde experiențele live care pot fi accesate din Apple Music.

Noua facilitate este disponibilă gratuit abonaților, Apple Music fiind un serviciu de streaming disponibil exclusiv pe bază de abonament, fără o variantă cu reclame, ca Spotify.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple music
concerte
live