Apple prezintă lista de prețuri pentru reparațiile la al treilea model nou din acest an. Repararea unui iPhone XR va fi mai ieftină decât cea a altor modele

Apple prezintă lista de prețuri pentru reparațiile la al treilea model nou din acest an. Repararea unui iPhone XR va fi mai ieftină decât cea a altor modele
scris 23 oct 2018

Apple a publicat lista de prețuri pentru reparațiile realizate în cazul diverselor defecte care pot apărea în cazul celui treilea model nou din acest an, iPhone XR.

Așa cum era de așteptat, înlocuirea unui ecran spart la iPhone XR va fi semnificativ mai ieftină decât în cazul modelelor XS și XS Max, care folosesc ecrane mai scumpe, de tip OLED.

Astfel, un ecran crăpat de iPhone XR va fi înlocuit pentru 199 de dolari în cazul în care utilizatorul nu a plătit pentru o asigurare AppleCare+. Același tip de reparație costă 279 de dolari în cazul modelului XS și 329 de dolari la un XS Max.

Înlocuirea unei baterii costă 69 de dolari pentru oricare din cele trei modele noi de iPhone.

VIDEO Cel mai subțire telefon din lume este de dimensiunea unei cărți de vizită CITEȘTE ȘI VIDEO Cel mai subțire telefon din lume este de dimensiunea unei cărți de vizită

Alte defecțiuni, precum sticla spartă de pe spatele lui iPhone XR, costă 399 de dolari. Aceeași categorie de reparații costă 549 de dolari pentru iPhone XS respectiv 599 de dolari la iPhone XS Max.

iPhone XR este singurul din cele trei noi modele lansate de Apple anul acesta care nu a ajuns încă pe piață. Livrările acestui model vor începe pe 25 octombrie, urmând ca primele modele să ajungă la cumpărători o zi mai târziu.

Modelul XR este și cel mai ieftin din cele trei. Prețurile acestuia încep de la 749 de dolari în cazul versiunii cu 64 GB. În România, iPhone XR este în prezent disponibil pentru precomandă la un preț de 4.100 de lei pentru varianta cu 64 GB.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone xr
iphone
xs
iphone xs max
apple
smartphone