Asus lansează actualizarea la cea mai recentă versiune de Android pentru smartphone-ul ZenFone 5. Primul smartphone al producătorului taiwanez actualizat la Android 9 Pie

Asus lansează actualizarea la cea mai recentă versiune de Android pentru smartphone-ul ZenFone 5. Primul smartphone al producătorului taiwanez actualizat la Android 9 Pie
scris 5 ian 2019

Asus România lansează procesul de actualizare wireless a smartphone-ului mid-randge lansat în primăvara anului trecut, ZenFone 5.

ZenFone 5, versiunea ZE620KL, devine astfel primul smartphone al producătorului taiwanez care este actualizat la Android 9 Pie. Utilizatorii care primesc update-ul vor fi anunțați de o notificare că pot începe instalarea acestuia.

Actualizarea la Android 9 Pie aduce posesorilor facilități noi, precum acces la aplicația bazată pe algoritmi de inteligență artificială Google Lens, un nou mod de reglare a volumului de sunet și mai multe opțiuni ce privesc notificările.

Interfața grafică Zen UI și aplicațiile Asus preinstalate nu au suferit modificări importante cu ocazia trecerii la Android Pie.

Tim Cook contracarează efectele negative ale revizuirii vânzărilor cu un email către angajații Apple, în care spune că așteaptă venituri record în primul trimestru CITEȘTE ȘI Tim Cook contracarează efectele negative ale revizuirii vânzărilor cu un email către angajații Apple, în care spune că așteaptă venituri record în primul trimestru

După ZenFone 5, Asus anunță că vor urma să fie actualizate și alte modele la cea mai recentă versiune de Android, ZenFone 5Z și ZenFone 5 Lite.

Utilizatorii care nu au răbdare să aștepte update-ul OTA (Over The Air) îl pot descărca și instala manual de pe site-ul oficial.

Asus devine astfel unul din primii producători de smartphone-uri cu Android care începe actualizarea la Android Pie, chiar înaintea liderului de piață Samsung, care încă testează update-ul pentru flagship-urile sale.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
asus
zenfone
android
smartphone